We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Accountantscontrole

Aan de jaarrekening van uw onderneming wordt in het maatschappelijk verkeer veel belang gehecht. Bankiers, leveranciers, aandeelhouders en de belastingdienst nemen beslissingen op basis van de jaarrekening van uw organisatie.

Wat is een accountantscontrole?

Accountantscontrole van de financiƫle gegevens en de onderliggende processen is erop gericht om de gebruikers van de jaarrekening een redelijke mate van zekerheid te bieden. Tevens stellen onze (register)accountants vast of de cijfers een getrouw beeld geven van de financiƫle positie van uw onderneming en of deze voldoet aan wet- en regelgeving.

Onafhankelijk

Daarom is kwaliteit van de accountantscontrole voor ons het hoogste goed. Alle controleactiviteiten van ESJ worden uitgevoerd door onze ESJ Audit & Assurance B.V., die onafhankelijk en zelfstandig opereert.

Naast het uitvoeren van wettelijke controle-opdrachten zijn wij u ook van dienst om vast te stellen of uw onderneming wettelijke controleplichtig is/wordt. In de praktijk is het niet altijd even eenvoudig om dit vast te stellen, bijvoorbeeld bij de complicatie van het consolideren waarbij meerdere vennootschappen in de groepsstructuur aanwezig zijn. Onze audit specialisten informeren u graag nader over de aandachtspunten die voor uw organisatie van belang zijn.

Meer informatie over accountantscontroles door (register)accountants van ESJ Financial Engineering?

Wilt u weten wat het team van ESJ Audit bij een accountantscontrole voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met ESJ Audit Neem contact op »