We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Over ons

ESJ Audit & Assurance B.V. maakt deel uit van de ESJ groep. Onder de naam Ebben Slaats De Jonge startten Albert Ebben, Jos Slaats en Jan de Jonge in 1981 een accountants- en belastingadvieskantoor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 175 medewerkers, verdeeld over diverse vestigingen in Zuidwest Nederland.

Binnen ESJ groep helpen we cliƫnten bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Circa 50% van onze klanten woont of werkt buiten Zuid-West Nederland.

Internationale opdrachten

Allinial Global Logo vierkant

ESJ is nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiƫnteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Zo treden we bij grensoverschrijdende controles op als groepsaccountant voor ondernemingen met buitenlandse deelnemingen en zijn we als component accountant ondersteunend aan buitenlandse (big four) kantoren. Deelname aan Allinial Global garandeert dat internationaal zaken doen aan ESJ is toevertrouwd.

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met ESJ Audit Neem contact op »